VIREENHALLINTA 21.9.2019 klo 10-16 KUUNTELUPAIKKA
VIREENHALLINTA 21.9.2019 klo 10-16 KUUNTELUPAIKKA

VIREENHALLINTA 21.9.2019 klo 10-16 KUUNTELUPAIKKA

35,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

VIREENHALLINTA – MATALAVIREISESTÄ TAI YLIVIREISESTÄ OPTIMAALISEEN MIELENTILAAN

Saatavuus 11 kpl

VIREENHALLINTA – MATALAVIREISESTÄ TAI YLIVIREISESTÄ OPTIMAALISEEN MIELENTILAAN 21.9.2019 klo 10-16


Kokonaiskesto: 6h

Sisältö: Noin 2h luento ja 6 x 3 koirakkopaikat (koirakkopaikat voivat olla joko matalavireisyyteen ja passiivisuuteen taipuvaisille koirille tai ylivireisille)


Koulutuspäivä järjestetään Someron Koiraharrastajien tiloissa ja kentällä osoitteessa Palmantie 10, 31400 Somero.

Lisätietoja Elinalta puh 0442926868 tai sähköpostitse elina_ruohonen@hotmail.comTarjolla on kahvia ja jotain pikkusuolaista. Omat eväät voi tarvittaessa ottaa, käytössä normaali keittiövarustus mikroineen ym. Ilmoitathan ilmoittautuessasi lisätieto kenttään mahdollisista allergioista.Kiihtyykö koirasi sekunnissa lajitreeneissä tai arjessa, ja kiljuu autossa kun tulette treenipaikalle tai lähdette lenkille? Vai onko käsissäsi koira, joka kuluttaa kaiken treenaamiseen suunnitteleman aikasi tutkimalla maassa haisevia huumaavia tuoksuja sen sijaan että se keskittyisi yhteiseen tekemiseen?

Tässä vireenhallinnan seminaarissa käydään läpi, miten ylivireisestä tai matalavireisyyteen taipuvaisesta koirasta voidaan kouluttaa tasapainoisessa mielentilassa työskentelevä ja keskittynyt harrastuskoira.

Seminaaripäivä perustuu moderneihin opetusmenetelmiin, ja erityisesti Leslie McDevittin Control Unleashed -tekniikoihin, joita seminaarin kouluttaja Mirja Leinikka on opiskellut Leslien mentorointiohjelmassa vuonna 2017.

Seminaarin osallistujien on hyvä hallita perusteet positiivisen vahvistamisen tekniikoilla tapahtuvasta koulutuksesta (naksutinkoulutus).Mirja Leinikka on eläinten käyttäytymistä laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin opiskellut koiraharrastaja ja kouluttaja, sekä Koirakoulu Verkossa yrityksen perustaja. Hän on pohjakoulutukseltaan FM, filosofian maisteri, ja on työskennellyt pitkään yritysmaailmassa mm. ihmisten valmentamiseen liittyvissä tehtävissä. Mirja harrastaa koiriensa kanssa eri lajeja ja kilpailee niissä säännöllisesti. Hän pyrkii opetuksessaan hyödyntämään viimeisimpiä tekniikoita ja tietoa, jota eläinten kouluttamisen alalta on saatavissa. Mirjan koulutuksissa opetetaan ensisijaisesti ihmisiä positiivisella otteella ja panostetaan ohjaajien oppimiseen. Lisätiedot osoitteesta: koirakouluverkossa.fi

Arvostelut 0 arvostelua