SOSIAALINEN PALKKA 24.8.2019 klo 10-16 KOIRAKKOPAIKKA
SOSIAALINEN PALKKA 24.8.2019 klo 10-16 KOIRAKKOPAIKKA

SOSIAALINEN PALKKA 24.8.2019 klo 10-16 KOIRAKKOPAIKKA

65,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

SOSIAALINEN PALKKA - MYSTIIKASTA KÄYTÄNTÖÖN

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Sosiaalinen palkka - mystiikasta käytäntöön

Seminaari sosiaalisen palkan kouluttamisesta harrastuskoirille 24.8.2019 klo 10-16


Koulutus järjestetään Someron Koiraharrastajat ry:n tiloissa ja kentällä osoitteessa Palmantie 10, 31400 Somero

Lisätietoja saa Elinalta puh 0442926868 tai sähköpostitse elina_ruohonen@hotmail.com


Kokonaiskesto: 6h

Sisältö: Noin 2h luento ja 6 x 30 min koirakkopaikat


Ennakkotehtävät jaetaan 2 viikkoa aiemmin koirakkopaikkalaisille FB-ryhmässä. Kutsu FB-ryhmään tulee sähköpostitse. Mirjalle tulee toimittaa koirakkopaikkalaisten sähköposti- ja taustatiedot tehtävien jakoa varten viimeistään n. 2,5 viikkoa ennen koulutusta, joten TARKISTATHAN PAIKKAA VERKKOKAUPASTA OSTAESSASI ETTÄ YHTEYSTIETOSI OVAT OIKEIN JOTTA KURSSINJÄRJESTÄJÄ SAA TOIMITETTUA TIEDOT AJOISSA MIRJALLE.


Tarjolla koulutuspäivässä on kahvia ja jotain pikkusuolaista, omat eväät saa ottaa. Käytössä normaalit keittiövarustukset mm mikro, vedenkeitin ym. Ilmoitathan varatessa lisätietokentässä myös mahdolliset allergiat.


Jos koirasi ei voi odottaa autossa luennon aikana niin ota mukaasi häkki, sen voi sitten sijoittaa sisätiloihin siksi aikaa. Tarvitset koirallesi myös palkat mukaan.
Sosiaalinen palkka - mystiikasta käytäntöön

Monissa harrastuslajeissa koiran tulisi pystyä toimimaan motivoituneesti kilpailutilanteessa ilman ruoka- tai lelupalkkioita. Ainoastaan sosiaalinen palkitseminen, eli koiran kehuminen on sallittua. Jos koira ei motivoidu sosiaalisesta palkitsemisesta lainkaan, ollaan usein pattitilanteessa. Koiralle on kuitenkin täysin mahdollista kouluttaa erilaisia sille mitättömiä asioita ruuan veroisiksi palkkioiksi. On mahdollista kouluttaa koira pitämään kehua ja namia samanarvoisina asioina, ja palkita näin koira onnistuneesti ainoastaan sosiaalisella palkalla.

Sosiaalisen palkkion kouluttaminen ei tapahdu siten, että koiraa ryhdytään ainoastaan kehumaan joistakin sen tekemisistä, ja hiljalleen kehumista lisätään, ja muiden palkkioiden määrää vähennetään. Jotta koira oppisi pitämään sosiaalista palkkiota esimerkiksi ruuan veroisena, se täytyy sille systemaattisesti kouluttaa tarkoitusta varten laaditun prosessin läpi.

Tämä seminaaripäivä perustuu Karen Pryor akatemian johtajan Ken Ramirezin Smart Reinforcement -tekniikkaan. Seminaarin kouluttaja on Koirakoulu Verkossa yrityksen perustaja Mirja Leinikka, joka on opiskellut tekniikkaa Ramirezin ohjauksessa vuoden kestoisessa koulutuksessa.

Seminaarin osallistujien on hyvä hallita perusteet positiivisen vahvistamisen tekniikoilla tapahtuvasta koulutuksesta (naksutinkoulutus).

Koirakkopaikoille otetaan kuusi koirakkoa, joista osa saa ennen seminaaria ennakkotehtävän, jota koirakon tulisi sitoutua harjoittelemaan säännöllisesti ennen koulutusta. Ilmoittautuessasi kerro halustasi osallistua ennakkotehtävään, sekä hieman harrastustaustastasi. Koirakot demonstroivat sosiaalisen palkan opettamisen eri vaiheita seminaarissa. Kuunteluoppilaat puolestaan osallistuvat aktiivisesti havainnointiin erilaisten tehtävien muodossa.MIRJA LEINIKKA

Mirja Leinikka on eläinten käyttäytymistä laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin opiskellut koiraharrastaja ja kouluttaja, sekä Koirakoulu Verkossa yrityksen perustaja. Hän on pohjakoulutukseltaan FM, filosofian maisteri, ja on työskennellyt pitkään yritysmaailmassa mm. ihmisten valmentamiseen liittyvissä tehtävissä. Mirja harrastaa koiriensa kanssa eri lajeja ja kilpailee niissä säännöllisesti. Hän pyrkii opetuksessaan hyödyntämään viimeisimpiä tekniikoita ja tietoa, jota eläinten kouluttamisen alalta on saatavissa. Mirjan koulutuksissa opetetaan ensisijaisesti ihmisiä positiivisella otteella ja panostetaan ohjaajien oppimiseen. Lisätiedot osoitteesta: koirakouluverkossa.fiArvostelut 0 arvostelua