Metsäjälki 3.12 alk. klo 10
Metsäjälki 3.12 alk. klo 10

Metsäjälki 3.12 alk. klo 10

25,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Metsäjälki

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Metsäjälkipäivä Satu Pajarisen kouluttamana sunnuntaina 3.12 klo 10 alkaen.

Kohteen tiedot lähetetään sähköpostitse osallistujille kartan kanssa, sijaitsee kuitenkin lähellä haukkukalliota Somerolla.


Huom, säävaraus lumen suhteen, lumipeitteen tullessa perutaan.


Koirien kanssa harjoitellaan yksitellen. Vuoroaan odottavat koirat pidetään autossa, jotta kaikilla olisi treenirauha. Muista myös ottaa koirallesi kakkapusseja jätöksien keräämistä varten ja tupakoitsijoiden kannatta huolehtia, että mukana kulkee vaikka lasipurkki, johon tumpit voi laittaa.

 

Koira voi jäljestää sekä valjaiden, että kaulapannan kanssa. Pannan pitää olla sellainen, että se ei kurista. Valjaissa on hyvä olla kiinnitysmahdollisuus myös koiran vatsan alta. Koira on kytkettynä jälkiliinaan työskentelyn ajaksi, alkuun riittää 5-7m pitkä liina.

 

Varaa myös koirallesi mukaan kahdenlaisia makupaloja. Toiset sellaisia, joita saa pilkottua helposti pieniksi, esimerkiksi puolikosteat koiran nappulat sopivat siihen mainiosti. Pääasia on, että koira todella pitää niistä! Toiseksi makupalaksi kannattaa valita ”superherkku”, jonka voi pakata jo valmiiksi pieneen muovirasiaan.  Lelukin saattaa olla hyödyllinen mikäli koira sillä palkkaantuu.

 

Arvostelut 0 arvostelua