Toimitusehdot

Yleistä

SSKH on Someron Seudun Koiraharrastajat ry:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Someron Seudun Koiraharrastajat ry (1007071-5, Palmantie 10, 31400 Somero, 0442926868). Someron Seudun Koiraharrastajat ry pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. 


Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

 

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja: ainapay.fi

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi
webpay.svea.com/fi

  • Kaikkien pankkien maksupainikkeet
  • Visa- ja Mastercard-kortit
  • Kattava valikoima lasku- ja osamaksupalveluita
  • Pivo-, MobilePay- ja MasterPass-mobiilimaksutavat

https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/


Toimitus ja toimituskulut


Toimitustapoina on ainoastaan nouto, eli osallistuminen ostamallesi kurssille tai koulutukseen. Toimituskuluja ei peritä.


Palautusoikeus


KURSSIT JA KOULUTUKSET

Kurssit ja koulutukset varataan ja maksetaan verkkokaupan kautta. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen kurssipaikasta. Luethan huolellisesti kurssia koskevat tiedot kyseisen kurssin kohdalta nettikaupasta.

Juoksuisen nartun kanssa osallistumisesta sovitaan tapauskohtaisesti kouluttajan kanssa.

Mikäli koulutus tai kurssi peruuntuu järjestäjän, kouluttajan, kurssin minimi määrän jäätyä vajaaksi tai sään takia pyritään korvaamaan peruuntunut kurssi tai yksittäinen koulutus uudella kurssilla tai koulutuksella. Mikäli korvaaminen koulutuksella ei onnistu maksetaan kurssin tai koulutuksen ostajalle maksu takaisin ostajan ilmoittamalle tilille.


PERUUTUSOIKEUS

Voit peruuttaa ostamasi kurssin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, jolloin palautamme kurssihinnan vähennettynä 5 euron käsittelymaksulla.  Peruutusoikeuden päättymisen jälkeen palautamme kurssimaksun vain eläinlääkärin tai lääkärin todistusta vastaan. Ilmoita peruutuksesta sähköpostitse elina_ruohonen@hotmail.com

Yksittäisten kurssi ja koulutus kertojen peruutukset on tehtävä tekstiviestillä suoraan kurssin tai koulutuksen kouluttajalle.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Someron Seudun Koiraharrastajat ry

Elina Ruohonen

elina_ruohonen@hotmail.com

0442926868