Hyvää uutta vuotta, Someron Seudun Koiraharrastajat ry:n jäsenet!


Someron Seudun Koiraharrastajat ry:n 43:s toimintavuosi on pyörähtänyt käyntiin. Vuosikokous pidettiin 26. helmikuuta. Puheenjohtajana jatkaa Elina Ruohonen

(044-2926 868), sihteerinä Minna Filppu ja rahastonhoitajana Piia Sihvonen-Talikka.


Arkitottelevaisuuskurssit alkavat maaliskuussa. Niitä vetävät Virpi Ingerman, Helena Suortti ja Anu Rauniomaa. Tottelevaisuuskouluttajana toimii myös Satu Pajarinen.


Agilitykursseja on tarjolla alkukesästä ja elokuussa. Agilitykoulutuksesta vastaa Johanna Laakkio (0440-752 075), jonka lisäksi kouluttajina toimivat Piia Sihvonen-Talikka, Laura Nuotio, Susanna Korhonen, Veera Niemi ja Anette Lindell.


Pentukurssi järjestetään toukokuussa. Siitä vastaa Minna Filppu (0440-310122), joka pitää myös kehätotutusta.


Lapsille on luvassa uutta toimintaa, sillä Laura Nuotio (045-351 9646) vetää kouluikäisten agilityliikuntakerhoa kesä- ja elokuussa yhdessä Annika Sanerin kanssa.


Mirja Leinikan vetämät kurssipäivät Sosiaalinen palkka käytännössä järjestetään 24. elokuuta ja Motivaatio ja vireenhallinta 21. syyskuuta.


Nose work -harjoituksia, rallytoko-treenejä sekä pelto- ja metsäjälkipäiviä pidetään pitkin vuotta. Pyrimme järjestämään myös koetoimitsija I -kurssin.


Kaikkien rotujen Suviheinä -match show järjestetään 3. heinäkuuta. Tuomareina ovat Vesa Lehtonen, Juha Palosaari ja Laura Nuotio.


Luonnetesti järjestetään 28.-29. syyskuuta. Tuomareina ovat Carita Koskinen ja Sirpa Heilä. Ilmoittautumiset hoituvat osoitteessa www.virkku.net, jonne testi tulee näkyviin loppukesästä.


Muistathan, että Haukkukallion kerhomökki ja saunamökki ovat vuokrattavissa! Vuokrauksista vastaa varapuheenjohtaja Minna Kannisto (041-7533 533).


Tietoa kaikista kursseista saa soittamalla vastuuhenkilöille tai tutkimalla kotisivuja osoitteessawww.someronkoiraharrastajat.fi. Kurssipaikat ovat myynnissä yhdistyksen omassa verkkokaupassa, joka löytyy osoitteesta www.kauppa-sskh.fi.


Vuoden 2018 menestyneimpänä näyttelykoirana on palkittu englanninspringerspanieli C.I.B, C.I.E, FI MVA, EE VMVA, EE MVA, LV MVA, PL VMVA, LT MVA, SI MVA, RU MVA, BALT MVA, LV VMVA, PMJV-09, V-11, RKFV, EEV-10, LTV-12, EEVV-17, DKVV-17, VV-17, HeVW-17, PMVV-17, SEVV-17, EEVV-18, BENELUXVV-18, EUVV-18, VV-18, Goldmoore´s Make It Happen, jonka omistaa Tarja Hovila.

Suomen muotovalion arvon saavuttamisesta on palkittu Henna Kiukkosen lakelandinterrieri C.I.B., FI MVA, EE MVA, LV MVA, EE- 17 Big Lady´s Micro-Nixon.

Vuoden 2018 nuorina koiraharrastajina on palkittu Annika Ingerman ja Elina Jurva.


Ohessa jäsenmaksulaskut! Vuosijäsen 20 euroa; nuoriso- ja perhejäsenet 10 euroa. Omatoimisesti agilityä harrastavilta peritään lisäksi 30 euron telineiden käyttömaksu; agilitykursseille osallistuvien telinemaksu sisältyy kurssien hintaan.